Vaak gestelde vragen

Hebben jullie ook een fysieke winkel?
Wij zijn een webshop en hebben geen fysieke winkel. Wij verzenden de producten binnen 1-2 werkdagen. Daarna zal PostNL het pakket naar u toebrengen.

Hoe wordt alles gemaakt?
Alle producten zijn handgemaakt in eigen beheer. Elk product is uniek en kan dus ook een beetje afwijken van de foto. (bv. de kleur/formaat) Dit omdat het niet machinaal wordt geproduceerd.

Retourneren
Wil u het bestelde product retourneren? Dit kan binnen 14 werkdagen. Het product moet ongeopend en in ongebruikte staat zijn. Stuur ons een bericht en dan helpen wij u graag verder met het retourproces. Retourneren is niet mogelijk voor producten die voor u op maat zijn gemaakt.

Verzendkosten Nederland
Wij zijn afhankelijk van de prijzen van het postbedrijf. Hier kunnen wij dus niet van afwijken. Dit kan betekenen dat de verzendkosten misschien iets hoger zijn dan bij andere webshops. De verzendkosten variëren tussen de €4,10 en €6,75 binnen Nederland. Dit is inclusief Track & Trace code. Boven de €25,00 zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland.

Versturen 
Wij versturen al onze producten via PostNL. Alle producten worden goed ingepakt waardoor de kans op beschadigingen heel klein is. Wij hanteren een verzendtijd van 1-2 werkdagen. Hierbij zijn wij wel afhankelijk van het postbedrijf, waardoor dit wel eens iets kan afwijken van onze geplande data.

Aanpassingen producten
Heb je een product gezien waar je graag een kleine aanpassing aan zou willen zien? Een andere kleur of misschien een ander formaat? Ook dit is een mogelijkheid. Stuur gerust een bericht en dan kijken wij samen naar de opties.

Bestellingen naar het buitenland
Wij versturen ook producten naar het buitenland. Zo versturen wij ook naar Duitsland en België. De verzendkosten naar Duitsland of België zijn €13,00. Dit is inclusief Track & Trace code. Zie hiervoor ook onze Etsy webshop.